OverSpotlicht is een verzamelplaats voor advertenties die een concreet voordeel bevatten. Doordat ze bij elkaar staan weet je zowel in bladen als online altijd waar je moet kijken voor mooie kortingsacties, winacties en give-aways.

Advertenties in het Spotlicht bevatten altijd een tijdelijk voordeel. Heb je ze in de bladen gemist dan kun je op spotlicht.nl altijd nog snel even een kijkje nemen voordat ze verlopen zijn.

Spotlicht is niet een aanbieder van acties maar louter een verzamellocatie. Heb je vragen over een actie, neem dan contact op met de betreffende adverteerder.

Spotlicht maakt gebruik van ViaFix om je makkelijk en veilig te laten reageren op acties. Het gebruik van ViaFix is gratis en je hoeft geen account aan te maken. ViaFix levert je gegevens veilig voor je af bij de adverteerder en bewaart deze zelf niet. Als je op een aanbieding wil reageren wordt ter bevestiging altijd eerst nog alle te verzenden informatie getoond. Gegevens waar niet om is gevraagd en die je dus niet in de bevestiging ziet worden ook niet verzonden. Je hoeft je gegevens overigens niet telkens opnieuw in te voeren. De app onthoudt ze voor je op je eigen telefoon.

Klik hier voor informatie over adverteren in het Spotlicht.

datum 18-05-2017Privacybeleid

Copyright © 2017 Spotlicht Alle rechten voorbehouden.